Online betalen

Vanaf heden is het ook mogelijk om online een betaling te doen voor een sieraad. Wij sturen u dan een e-mail met de instructies over hoe u online sieraden aan kunt schaffen. Wij zullen er zorg voor dragen dat uw sieraad zo spoedig mogelijk verzonden wordt. Zodra het geld bij ons op de rekening staat, zullen wij de verzending starten. U ontvangt van ons een Track & Trace code zodat u zelf kunt zien wanneer u uw sieraad kunt verwachten. Indien het sieraad niet naar wens is, kunt u het sieraad binnen 30 dagen terug sturen. De verzendkosten voor het retourneren komen voor rekening van de klant. Indien u meer wilt weten over hoe het online betalen werkt, kunt u altijd mailen, bellen of een WhatsApp sturen.

Vanaf heden is het ook mogelijk om gemakkelijk via iDeal uw bestelling te betalen. Wij sturen u dan een betaallink waarmee u via uw eigen bank het bedrag kunt betalen.

Op onze online bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze vindt u hier.

Vul hieronder het invul formulier in. Zodra wij uw gegevens hebben, sturen wij u binnen 1 dag de betaal instructies.

LET OP: Onze reactie op uw aanvraag kan in uw spambox terecht komen. Dit gebeurt wel vaker. Als u binnen 2 dagen geen reactie heeft, check dan altijd uw spambox.

Zodra wij uw betaling ontvangen hebben zullen wij er zorg voor dragen dat de sieraden zo snel mogelijk uw kant op komen.