GOTU SRANAN BIJ DE GOUD WINKEL

Authentieke sieraden uit Suriname!


Laat hier je email achter en ontvang €15 welkomstkorting!

LAGE GRAMSPRIJZEN

Elders betaal je tussen de €70 en €80 per gram, bij ons tussen de €30 en €40.

ONLINE BESTELLEN

Binnen 5 minuten kan je een prachtig gouden sieraad bestellen.

KLANTENSERVICE

Je kunt ons altijd appen, mailen of bellen wanneer je maar wilt!

SPAARPLAN

Betaal in delen zodat je niet in 1x zo'n grote uitgave hoeft te doen.

Voordelen van De Goud Winkel

PERSOONLIJK CONTACT

Wij streven naar een hoge mate van klanttevredenheid. U bent altijd welkom in onze winkel.

DIVERSITEIT

Sieraden uit verschillende landen, Suriname, Portugal en Nederland.

DIRECT NAAR ONZE:

RINGEN

Wij hebben allerlei mooie gouden ringen in ons assortiment. Mattenkloppers en piet piet ringen zijn de afgelopen tijden wel de meest populaire items gebleken. Wij hebben alle kenmerkende modellen uit Suriname in ons assortiment. Omdat wij occasion sieraden aanbieden kan het zijn dat je maat er niet tussen zit. Tegen een kleine meerprijs maken wij de ring op maat. Benieuwd hoe je je ringmaat bepaald? Klik op de button hieronder en je vind een uitgebreide beschrijving om dit thuis te doen. 

SURINAAMSE ARMBANDEN

Een Surinaams gouden armband is natuurlijk een tijdloos item om je sieradencollectie mee aan te vullen. Wij hebben gouden armbanden uit Suriname in allerlei maten, vormen en modellen. De boto keti armband is onder onze klanten de meest populaire en wordt dus ook het meest verkocht. Al onze sieraden hebben een verleden en zijn netjes gerestaureerd. Niet gevonden op de site wat je zocht? Niet al onze sieraden zijn verwerkt op de webshop. Neem contact met ons op om je wensen kenbaar te maken en wellicht hebben wij iets liggen dat hieraan voldoet. 


KETTINGEN

Een prachtige Surinaamse ketting is natuurlijk iets waar iedereen blij van wordt. Wij bieden allerlei unieke gouden kettingen uit Suriname aan. De welbekende koningsschakel is een populair item onder onze klanten, maar ook de alakondre ketting en de boto keti ketting doen het goed. Neem snel een kijkje bij onze kettingen en bekijk of er iets leuks voor je bij zit! Wij hebben alle kenmerkende modellen die veel voorkomen in Suriname

SURINAAMSE OORBELLEN

Zoals kleding de man maken vinden wij dat oorbellen de vrouw maken. Dit is natuurlijk een gezegde dat helemaal niet bestaat, maar wat ons betreft mag hij best in het leven geroepen worden. Prachtige Surinaamse oorbellen zorgen ervoor dat een vrouw straalt en er prachtig uitziet. Wij hebben een aantal leuke modellen in ons aanbod dus schroom je niet om een kijkje te nemen. De kenmerkende gele kleur zorgt er voor dat iedereen kan zien dat deze mooie oorbellen uit Suriname komen. 

SURINAAMSE HANGERS

Een ketting is natuurlijk pas af als er een mooie Surinaams gouden hanger aanhangt. Wij hebben allerlei verschillenden hangers. Adelaars, panters, piet piet, je kunt het zo gek niet bedenken. Dit zijn modellen die veel voorkomen in Suriname. Ook hebben wij een breed aanbod aan gouden bedeltjes; voetballen, dolfijnen, kruizen, sterrenbeelden wij hebben het allemaal. Staat jouw hanger er niet bij op de website? Neem contact met ons op en wij gaan voor je op zoek, wellicht hebben wij deze nog liggen. Wij zijn gevestigd in het pand van Pandhuis Hooidrift en De Goud Winkel. Je vindt onze winkel aan de Hooidrift 142 in Rotterdam in de wijk ‘het Nieuwe Westen’. Gelegen tussen de Aelbrechtskade en de Mathenesserlaan, hoek Ruwaardstraat.


Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze winkel. Hou er rekening mee dat wij je, in verband met jouw en onze veiligheid, kunnen vragen naar een geldig legitimatiebewijs. Indien gewenst is er bij ons de mogelijkheid om per pin een betaling te voldoen. 
CONTACT

INFORMATIE


De Goud Winkel

Hooidrift 142

3023 KW Rotterdam

Bank: NL43INGB0000254841

Naam bank/giro houder: Hooidrift bv.

KvK: 24135373/ BTW nr: 004706304

OPENINGSTIJDEN


Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur

KLANTENSERVICE


WhatsApp/telefoon: 06-36013680 (dagelijks van 07:00 uur t/m 24:00 uur)


Telefoon: 010-4782446 (alleen tijdens openingstijden, 10:00 uur t/m 16:00 uur)


Facebook: De Goud Winkel

E-mail: info@degoudwinkel.nl

Nieuwsgierig naar onze sieraden?

Bekijk onze webshop en kijk of er wat leuks voor je bij zit!