0636013680 klantenservice
Betaalbare gouden sieraden
Betaal in delen
Showroom in Rotterdam
How it's done - Custom made Jewelry

Ben Tuinenburg - 28 / Sep / 2024

How it's done - Custom made Jewelry

Oh My GOLD - Customs by DGW

 

Zo Maken Wij Bij De Goud Winkel Jouw Droomsieraad: Een Glimmend Avontuur

Hey, ik ben Ben van de Goud Winkel, en ik ben jouw aanspreekpunt voor custom made sieraden. Dus, jij wilt een uniek sieraad laten maken? Nice! Je bent aan het juiste adres, want hier transformeren we jouw briljante ideeën in sprankelende werkelijkheid. Ik neem je mee door het proces – en ja, het wordt net zo leuk als het klinkt! 

Het Ontwerpproces: Jij Bent De Baas

Bij het maken van een custom made sieraad mag jij de kapitein van het schip zijn. Hier zijn een paar belangrijke stops tijdens onze reis:

  • Dikte van het materiaal: Dun en elegant of lekker robuust – it’s your call!
  • Kleur: Klassiek geel, rosé, wit? Of ga je helemaal out of the box?
  • Karaat: Wil je 14, 18 of 22 karaat? Of kies je voor zilver?
  • Afwerking: Strak en glad, of een sprankelende diamond cut die meer straal dan de zon?

Deze keuzes bepalen niet alleen hoe fantastisch je sieraad eruitziet, maar ook hoe je portemonnee zich voelt. Daarom starten we altijd met een richtprijs, zodat je een idee hebt van wat je kunt verwachten – geen verrassingen hier (behalve hoe geweldig het sieraad eruit gaat zien)!

High-Tech Meets Ambacht

Wij houden van mooie dingen maken, en dat doen we niet met een magische toverstaf (hoe gek zou dat zijn?), maar met een combinatie van vakmanschap en de nieuwste technologie. Hier is hoe het proces verloopt:

  1. 3D Ontwerp: We beginnen met een digitaal ontwerp. Jij ziet dus al een sneak peek van hoe jouw sieraad eruit gaat zien. Het is als een modepas, maar dan voor sieraden!
  2. 3D Print: Vervolgens maken we een mal met onze 3D-printer. Alsof je sieraad even een uitstapje maakt naar de toekomst.
  3. Mal: Via geavanceerde technieken maken van de 3D-print een mal. 
  4. Gieten en Afwerken: Nu komt de magie: we gieten jouw sieraad in het gekozen materiaal, en onze goudsmid zorgt voor de finishing touch. Wil je een beetje extra shine erbij? Geen probleem, we got you!

 

Wat Heb Ik Nodig?

Voordat we aan de slag kunnen, heb ik een paar dingetjes van je nodig:

  • Design: Heb je al een schets? Of gaan we samen brainstormen?
  • Karaat: 14, 18 of 22 karaat? Of ben jij meer van het zilver?
  • Kleur: Liever lichtgeel, donkergeel, rosé of een coole witte tint?
  • Afmetingen: Geef ons de hoogte, breedte en dikte van je sieraad – we zorgen dat het precies goed zit.
  • Diameter van het oogje: Hoe dik is die ketting waar het sieraad aan gaat hangen? Alles moet natuurlijk matchen.
  • Afwerking: Kies je voor die luxe diamond cut, of ga je voor een strakke, gladde afwerking?
  • Stenen: Diamanten? Sapphires? Of iets anders dat net zo schittert als jijzelf?
  • Budget: Wat mag het kosten? .

De Prijs: Geen Verstopte Kosten, Beloofd

Omdat elk sieraad anders is (en dat is wat het zo leuk maakt), werken we altijd met een prijsrange. Je krijgt dus een goede indicatie, zodat je weet waar je aan toe bent. En geen zorgen: mocht het sieraad uiteindelijk lichter of zwaarder zijn dan verwacht, dan bespreken we netjes vooraf de opties. Op deze manier betaal je nooit te veel, maar ook nooit te weinig.

Als je blij bent met het ontwerp, maken we een 3D-tekening. We tweaken het tot het helemaal naar jouw zin is. Daarna gaat de productie van start. Voordat we beginnen, vragen we wel om een aanbetaling van 50%. Dit om ervoor te zorgen dat we genoeg goud en andere materialen klaar hebben liggen. De rest betaal je zodra het sieraad af is en jij begint te stralen.

Aanbetaling: Het Serieuze Deel

Oké, even het serieuzere werk nu: voor custom made sieraden vragen we een aanbetaling van 50%, zodat we de materiaalkosten kunnen dekken. De andere 50% betaal je bij de levering, als jij helemaal gelukkig bent met je nieuwe sieraad.

Dus, neem je tijd om alles rustig te overwegen. Wij staan klaar om jouw ideeën te transformeren in een uniek, op maat gemaakt sieraad dat je voor altijd zult koesteren – en waar anderen een beetje jaloers op zullen zijn.

Heb je zin om jouw droomontwerp werkelijkheid te laten worden? Stuur me gerust een berichtje via WhatsApp op 010-4782446 (yes een vast nummer, maar het werkt echt). Ik ben Ben, en ik help je graag verder!

 

Laat een reactie achter

What are your experiences? Read or write a review here.

*Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplichte velden

De Goud Winkel 5 / 5 - 40 Reviews @ Webwinkelkeur
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »